Hey, wij zijn

Videocontent door Patricia & Mike

Showreel Studio Leida

Team

Leida

Wie zit er dan achter Studio Leida?

Wij zijn Mike Helsloot & Patricia Gooijer, een enthousiast filmduo met grote en kleine dromen. We zijn nieuwsgierig, ondernemend en avontuurlijk. Natuur is onze grote gedeelde liefde en daarom ruilden wij ons geboortestad Amsterdam in voor een schattig plekje aan het water en het groen. Suppen in het ochtendgloren & in het weekend ons huis versieren met bloemen uit onze eigen tuin. We blijven altijd op zoek naar nieuwe avonturen en reizen regelmatig de wereld over. Klein en groot geluk!


Met diezelfde passie, creëren wij samen video's. Het is een activiteit die ons net zo blij maakt als onze buitenavonturen!Fotografie door Sharonna Hol

Leida riepen (geboren in 1929)

Bio

graphy

"Wie geen fouten maakt maakt meestal niets", zo luidt een van Leida’s (1929) favoriete spreuken die prominent aan de muur prijkt. Haar Amsterdamse huisje is een museum van tegeltjes vol wijsheden die haar levenspad hebben gevormd.


Dagelijks, weer of geen weer, loopt ze haar rondje in haar prachtige stadstuin vol kleurrijke bloemen en planten. In een wereld die voortdurend in beweging is, blijft ze standvastig trouw aan haar eigen essentie, vol trots voor het leven dat ze met zorg en toewijding heeft opgebouwd


Geïnspireerd door haar eenvoudige, maar diepgaande levenslessen hebben wij 'Studio Leida' opgericht. Een plek waar haar idealen van liefde voor de natuur, zorg voor elkaar en authenticiteit worden omarmd.


Oma Leida, is met haar 94 jaar inmiddels de oudste bewoonster van haar buurtje. Ze is de biologische oma van Mike en de bonus oma van Patricia. Wij zullen haar tijdloze wijsheden voortzetten, tijdens haar leven en ver daarna.


FASHION CONTENT

Beelden voor: Orange Bag, Livera, ANWB Human Nature, Miljuschka by Wehkamp

Orange Bag

Miljuschka by Wehkamp

Livera

STYLED

ANWB Human Nature

Behind the scenes CONTENT

Wendy Magazine & Just Entertainment

DUURZAAMHEID

Beelden voor:

ANWB Human Nature

Unframed / Refurb

ANWB Human Nature

Unframed / Refurb


STORIES / SHORT DOC

Beelden voor:

Sausmakers / UMC Utrecht

Isa Music & Media / Mondriaan Fonds

Sausmakers / ARQ Centrum ‘45

Hortus Botanicus Amsterdam

BRANDS

Beelden voor:

Zonnatura

Suzanne Brummel / Canyon

Link / YU

Branded content & series

Beelden voor:

DPG Media

Ouders van Nu

Margriet

EVENTS

&

ACTIVATIES

Beelden voor:

Hortus Botanicus Amsterdam

Dam tot Dam by Night

Spartan Europe

Wendy Magazine

Link

IAmsterdamNatuur/

Drone

Geschoten in Nederland, De Filipijnen, Vietnam, Ijsland, Oostenrijk, Ibiza

Corporate

Beelden voor:

Meltwater

Paperdork

Roamler


Bekijk ons volledige

werk op Youtube

open ons kanaal via onderstaande BUTTON

Simple Youtube Icon

open

Youtube

Co-

creatie

Leida inspireert om dicht bij de essentie te blijven. Creëren vanuit authenticiteit. Ons doel is om jou te inspireren om jouw videocontent te laten weerspiegelen wie jij, je bedrijf of merk werkelijk is.

Daar hebben wij jou bij nodig! De content die wij creeren is dus altijd in co-creatie met jou zelf.


Tijdens de opnames werken we klein maar met precies de juiste apparatuur. We omarmen spelen, improvisatie en experimenteren, waardoor een sfeer ontstaat waarin iedereen de vrijheid heeft om te zijn wie ze werkelijk zijn.


Het liefst werken wij samen met merken die onze waarden delen. Liefde voor de natuur (plant, mens en dier), zorg voor elkaar (inclusief medewerkers, cast & crew) en omarming van authenticiteit (dicht bij jezelf blijven).GEAR

Ieder project is anders en heeft andere voeding nodig. Wij werken met de juiste apparatuur op de juiste plek. Niet overdreven groots om een dure indruk te wekken. Onze kracht zit juist in onze snelheid & flexibiliteit op de set.


Samen zijn we een allround videoteam en verzorgen wij camerawerk, licht, geluid, montage, sound design en colorgrading zoveel als mogelijk zelf.


*

CONTACT

info@studioleida.nl

Patricia@studioleida.nl

Mike@studioleida.nl


Haaldersbroek 30

1509BN Zaandam

www.studioleida.nl